top of page
279.jpg

ADVOCATUS HARD SELTZER

Mehurčkasta osvežitev s pridihom sadja, ki dvigne seltzer izkušnjo do neba.

Heading 2

Nizkokalorična, brezglutenska mineralna pijača, z ravno prav sadnega okusa in pravo mero mehurčkov.

Prvi slovenski »kraft« Seltzer v steklenici.

Brez ogljikovih hidratov.

Brez dodanega sladkorja.

Brez glutena.

Limona_transparent.png

HARD SELTZER LIMONA

Bogastvo limonine svežine se zaleti s svežino tisočih mehurčkov in ti reče: »Sprosti se, ne skrbi, vse bo ok«.

Borovnica_transparent.png

HARD SELTZER BOROVNICA

Svežina borovnice in orkester mehurčkov v dobro ohlajeni vodi se združijo v okus, ki ti da občutek neskončne sreče in užitka.

Malina_transparent.png

HARD SELTZER MALINA

Sočni val kiselkaste maline na posteljici mehurčkov v dobro ohlajeni vodi, te ponese na potovanje v neznano.

KAJ JE HARDSELTZER?

Na kratko: to je voda z mehurčki, ki vsebuje alkohol. Nič kompliciranega. Vodo z dodanim sladkorjem fermentiramo s kvasom, dodamo C02, sadje ali naravne arome in spakiramo v steklenice. To je to.

Resno?

Ja, resno in še več: ker ne vsebuje proteinov ali ne-fermentiranih kompleksnih sladkorjev, je sicer alkoholna pijača ampak ima zelo malo kalorij inje primerna tudi za tiste, ki so alergični na gluten.

HARD SELTZERJA NI TEŽKO NAREDITI
- RAZEN, ČE GA ŽELIŠ NAREDITI DOBRO

Hard seltzerja ni nujno težko narediti… če dobro pogledamo, ga je lažje narediti kot pivo. Fermentacija je fermentacija, kajne? Z njo lahko naredimo marsikaj… lahko je pivo, lahko pa je kaj drugega. Enako je s Hard Seltzerjem.

Ampak kljub vsemu je potreben profesionalen pristop, da naredimo profesionalen izdelek. Vsak lahko vzame ploh in štiri palice in naredi mizo… vprašanje je ali bo kdo tako mizo tudi uporabljal.

Glavna značilnost Hard Seltzerja je oster, čist okus, ki ga je težko oblikovati do perfekcije.

Prva prednost, ki jo ima kraft pivovar pri izdelovanju Hard Seltzerja je znanje in praksa pri čisti in popolni fermentaciji, pri izbiri kvasa in pri kombinaciji različnih arom z določenimi karakteristikami različnih vrst kvasa.

Advocatus je prvi slovenski kraft pivovar (kolikor vemo), ki se je lotil svojega recepta za Hard Seltzer od začetka do končnega produkta in pakiranja v steklenice.

»Želimo narediti pravi »kraft seltzer« pravi Advocatus.

»Tako kot pri izdelavi našega piva, tudi pri Hard Selzerju uporabljamo najboljše sestavine, kvaliteten kvas, pravo aromo, brez dodanega sladkorja. Poskušali smo različne vrste kvasa in jih kombinirali z različnimi aromami – vsak proizvede različen karakter pijače in vsak fermentira po svoje.«

ADVOCATUS HARD SELTZER

Advocatus Hard Seltzer se je začel razvijati kot preprosta ideja. Ideja, da bi naredili pijačo, ki bo alternativa pivu, vinu ali drugim različnim alkoholnim mešanicam, ki bo lažja, bolj osvežilna, ne preveč alkoholna in predvsem zelo zelo okusna.

Po skoraj enem letu eksperimentiranja, je luč sveta zagledal Advocatus Hard Seltzer.

Mehurčkasta osvežitev s pridihom sadja, ki dvigne seltzer izkušnjo do neba.

S PRAVIM OKUSOM SADJA

bottom of page